Skoči na vsebino

8. februar in povezana ponudba treh pomnikov

02.02.2022


8. februar v Kobariškem muzeju in nadaljevanje povezane ponudbe treh pomnikov dediščine soške fronte v letu 2022

Na Primorskem se prebuja pomlad, smo pred slovenskim kulturnim praznikom in pred valentinovim!

Na slovenski kulturni praznik vas s posebno brezplačno ponudbo vabimo v Kobariški muzej, osrednjo točko spomina na dediščino 1. prve svetovne vojne pri nas. V torek, 8. februarja 2022 je vstop v naš muzej prost za vse obiskovalce. Dodatno pa vam nudimo ob 11. in 15. uri brezplačen voden ogled muzeja. Vabljeni!

Nosilci ohranjanja dediščine soške fronte in ponudniki doživetij spomina na čase izpred dobrih 100 let Kobariški muzej, Sabotin park miru in Pomnik braniteljem slovenske zemlje Cerje tudi letos nadaljujemo s povezano ponudbo.

V Kobariškem muzeju, Sabotinu parku miru in Pomniku braniteljem slovenske zemlje na Cerju v sodelovanju z Ustanovo »Fundacijo Poti miru v Posočju« združujemo moči v prizadevanju za ohranjanje kulturno-zgodovinske dediščine 1. svetovne vojne ter še bolj prijazno približevanje dragocenega nacionalnega bogastva ostalin in obeležij soške fronte obiskovalcem.

Popotnikom na Poti miru od Alp do Jadrana tudi v letu 2022 ponujamo cenovno prijazen obisk treh muzejev, ki s povezano vsebino omogočajo celovito razumevanje vzrokov in posledic prve svetovne vojne ter dogajanja na soški fronti vzdolž celotne trase Poti miru. Z nakupom vstopnice v kateremkoli od treh pomnikov so obiskovalci upravičeni do 20 % popusta v ostalih dveh.

Kobariški muzej je za vas odprt vsak dan od 10. do 17. ure. Za vstop v muzej je potreben PCT pogoj.