Skoči na vsebino

Med zimskimi šolskimi počitnicami ima Kobariški muzej posebno ponudbo

17.02.2022

Prihodnja dva tedna do vključno 6. marca 2022 so zimske šolske počitnice, priložnost za nekaj dni oddiha, izlet in oglede znamenitosti. Za tiste, ki boste obiskali Dolino Soče, smo v Kobariškem muzeju pripravili posebno ponudbo.

Vsem obiskovalcem Kobariškega muzeja, ki bodo za obisk muzeja kupili družinsko vstopnico, bomo brezplačno podarili znamenito knjigo Po sledeh soške fronte (do razdelitve razpoložljive količine). Knjiga velikega formata z velikimi fotografijami zelo nazorno prikazuje zgodovinski pregled soške fronte in njeno 12. ofenzivo, o čemer tudi sicer govori naš muzej.

Za vas smo po 30 letih prenovili eno od osrednjih atrakcij muzeja, maketo Zgornjega Posočja, ki skupaj z digitalno projekcijo prikazuje dogajanje v zadnji 12. soški ofenzivi.

Kobariški muzej je odprt vsak dan od 10. do 17. ure. V času počitnic smo dodatno pripravili brezplačno vodenje po muzeju, ki se bo vsak dan začelo ob 11. uri. Zaželene so predhodne prijave na vodenje ( ali po telefonu 05 389 00 00 in 041 714 072).

Vabljeni v Kobariški muzej!