Skoči na vsebino

Poletni urnik - vsak dan od 9.00 do 20.00 ure!

02.07.2022


V Kobaridu in v Dolini Soče je pravo poletje, dolgi dnevi in zgodnji večeri pa so kot nalašč priložnost za obisk Kobariškega muzeja, ki s svojimi pripovedmi o dediščini 1. svetovne vojne ob Soči vabi k ogledu.

Muzej bo v poletnem času (julija in avgusta) odprt od 9.00 in vse do 20.00. Na ta način ponujamo možnost obiska vsem tistim, ki dan preživijo na vodi ali v gorah, doživetje dneva pa lahko obogatite z obiskom muzeja.

Za obiskovalce imamo tudi letos vrsto ugodnosti in povezanih ponudb na območju Julijskih Alp. Kobariški muzej je vključen v ponudbo kartic Julijske Alpe za Dolino Soče in Bohinj. Imetniki kartic imajo brezplačen vstop v muzej. S kartico Gost Gorij imajo obiskovalci 10 % popust pri vstopnini v muzej. Enak popust velja za imetnike računa vstopnine k slapu Kozjak. Medsebojni popust v višini 10 % se tudi letos dalje priznava obiskovalcem znamenite soteske Vintgar pri Bledu. Tako imenovana "Naj muzeja Julijskih Alp" - Kobariški muzej in Slovenski planinski muzej si prav tako priznavata medsebojni 10 % popust, možen je tudi nakup skupne vstopnice. V veljavi so tudi 20 % medsebojni popusti med Kobariškim muzejem, Pomnikom braniteljem slovenske zemlje na Cerju na Krasu ter Parkom miru na Sabotinu.

Spoštovani obiskovalci Kobarida, Doline Soče in Julijskih Alp - ostanite pri nas več dni in obiščite naše zanimivosti. Kobariški muzej je neprecenljiv in si ga je vredno ogledati! Dobrodošli!