Skoči na vsebino

POLETNI URNIK – vsak dan od 9. do 19. ure

18.06.2024

Dragi obiskovalci in obiskovalke Doline Soče!

Dolgi poletni dnevi so kot nalašč za zgodnji večerni obisk Kobariškega muzeja, zato prehajamo na poletni urnik. V poletnem času, od poletnega solsticija, 21. 6. 2024, dalje, bo muzej odprt od 9.00 do 19.00.

Poleg stalne razstave, si lahko ogledate tudi občasno razstavo »Oskrbovalne linije – arterije soške fronte« ter gostujočo razstavo Parka vojaške zgodovine Pivka »Vojaška poljska bolnišnica – Feldspital 808 in njena kapela v Kosoveljah na Krasu«.

Naj vas ponovno spomnimo tudi na vrsto ugodnosti in povezanih ponudb na območju Julijskih Alp. Za imetnike računa iz ogleda slapu Kozjak pri Kobaridu priznavamo znižano ceno vstopnine za ogled muzeja. Kobariški muzej je vključen tudi v ponudbo kartic Julijske Alpe za Dolino Soče in Bohinj. Imetniki kartic imajo brezplačen vstop v muzej. S kartico Gost Gorij imajo obiskovalci 10 % popust pri vstopnini v muzej. Medsebojni popust v višini 10 % se tudi letos dalje priznava obiskovalcem znamenite soteske Vintgar pri Bledu. Tako imenovana "Naj muzeja Julijskih Alp" - Kobariški muzej in Slovenski planinski muzej si prav tako priznavata medsebojni 10 % popust, možen je tudi nakup skupne vstopnice. V veljavi so tudi 20 % medsebojni popusti med Kobariškim muzejem, Pomnikom braniteljem slovenske zemlje na Cerju na Krasu ter Parkom miru na Sabotinu.

Vabljeni, da nas obiščete!