Skoči na vsebino

Spomladanski urnik in ugodnosti za obiskovalce Kobariškega muzeja

29.03.2023

V Dolini Soče je vse več obiskovalcev, s prihajajočimi prazniki pa se začenja že prava turistična sezona. Zato vas obveščamo, da prehajamo na spomladanski urnik. Od 1. aprila do 30. junija bo muzej za obiskovalce odprt od 9. do 18. ure. Prav tako vas obveščamo o naših sodelovanjih in ugodnostih v povezavi z drugimi turističnimi ponudniki.

Kobariški muzej je tudi letos vključen v ponudbo kartic Julijske Alpe za Dolino Soče in Bohinj. Imetniki kartic imajo brezplačen vstop v muzej.

S kartico Gost Gorij imajo obiskovalci popust pri vstopnini v muzej. Medsebojni popust je priznan tudi obiskovalcem soteske Vintgar pri Bledu.

Prav tako znižane cene vstopnic veljajo  za obiskovalce, ki so obiskali slap Kozjak (kot dokazilo je potreben račun).

V veljavi so še vedno tudi 20 % medsebojni popusti med Kobariškim muzejem, Pomnikom braniteljem slovenske zemlje na Cerju na Krasu ter Parkom miru na Sabotinu.

Medsebojni popust v višini 10% se prizna obiskovalcem Slovenskega planinskega muzeja. V ponudbi je tudi skupna vstopnica za Naj muzeja Julijskih Alp - Kobariški muzej in Slovenski planinski muzej. Skupna vstopnica, ki jo lahko kupite v Kobariškem muzeju ali Slovenskem planinskem muzeju, velja 1 leto in omogoča kar od 25 - 30 % popusta.

Spoštovani obiskovalci Kobarida, Doline Soče in Julijskih Alp - ostanite pri nas več dni in obiščite naše zanimivosti. Bogastvo naravne in kulturne dediščine Julijskih Alp je neprecenljivo in vredno ogleda! Dobrodošli!